Joyce Walian

Hair and Makeup Artist

Over Joyce

Ik ben sinds 13 jaar werkzaam als makeupartist en hairstylist. Vier jaar geleden heb ik (vanwege de drukte en de grote aantal aanvragen) ook mijn eigen agentschap opgericht voor visagisten en hairstylisten. We hebben een super leuk team en verzorgen het haar en de make-up voor photoshoots, shows en korte films. Voornamelijk in de modische en de commerciele sector.

Zelf ben ik dus veel aan het werk op de set. En probeer ik ongeveer 2 dagen per week bij Strijp CS te zitten. Zodat ik me op deze dagen op het agentschap kan richten. Strijp CS is wat mij betreft de leukste en fijnste co-workingspace in Eindhoven. De ruimte is fijn en rustig om te werken. De locatie is top, omdat we in een inspirerend, jong en dynamisch gebied liggen met veel reuring om ons heen.

Maar wat Strijp CS, Strijp CS maakt, zijn vooral mijn mede collega’s. Stuk voor stuk toppers om een keer mee te sparren, voor de gek te houden, te tafelvoetballen, koken tijdens cookingbattles of gewoon op vrijdag een borrel mee te drinken.

Ook deel uitmaken van Strijp-CS?