Esther van Rooijen

Agile coach en Scrum trainer

Over Esther

Ik geloof dat mensen het verschil maken. Processen waar individuele talenten worden benut en samenwerken meer oplevert dan de optelsom van individuen vind ik dan ook mateloos interessant. Net als in de sport met een team op een hockeyveld, voetbalveld of bijvoorbeeld rugbyveld. Daarom werk ik sinds maart 2020 bij Scrumit als trainer en agile coach van zelforganiserende teams in ontwikkeling.

Met Scrumit brengen we teams in beweging

We zijn overtuigd dat een gezamenlijke Agile mindset en het Scrum Framework leidt tot meer begrip, betere samenwerking, meer plezier, meer transparantie en dus meer waarde voor de klant. Werken aan eigen ontwikkeling is waardevol; Voor jezelf, voor het team waar je deel van uitmaakt en voor de organisatie als geheel. Dat doen we op de werkvloer, digitaal en met Scrumtrainingen op het rugbyveld. Leren door te ervaren is ons motto.

Mijn bagage als freelance projectmanager van diverse events en festivals waar ik werkte in multi-disciplinaire teams en als ontwerper/facilitator van leerprocessen & netwerk-events komen allemaal samen als agile coach en Scrum trainer.

Wil je een idee krijgen van de energie in onze trainingen en coaching? Bekijk de foto’s en filmpjes op onze website: www.scrumit.nl.

Contact met Esther

Ook deel uitmaken van Strijp-CS?