Maartje en Stefanie van Licht Interim marketing & communicatie professionals

Maartje en Stefanie

LICHT - Interim marketing & communicatie professionals

Over LICHT

In 2015 zijn wij gestart met ons bedrijf LICHT. Wij richten ons op zelfstandige professionals in marketing en communicatie. We bemiddelen hen naar mooie opdrachten en projecten en werken voor veel verschillende organisaties in de profit en de non profit. Daarnaast organiseren we regelmatig LICHT en SCHITTERsessies voor onze ZP’ ers en opdrachtgevers. Interactieve kennissessies waarin we ons netwerk samenbrengen.

Hoe kwamen jullie bij Strijp CS terecht?

We zijn gestart vanuit huis, maar we wisten meteen al dat, als we voldoende basis hadden voor een kantoor, dat we op Strijp-S een werkplek wilden hebben. Na de zomer waren we daar wel aan toe en nadat we veel plekjes bekeken hadden, kwamen we terecht bij Strijp CS. Meteen een warm bad. Het zag er niet alleen heel tof uit, met bar, muurschildering en schommels, je voelde er ook direct een soort energieke vibe. Bovendien wilden we een plek die we met anderen konden delen, omdat we allebei ook veel op pad zijn en waar we met onze sessies uit de voeten konden.

Wat waren de voordelen van werken bij ons?

Bij CS voelden we ons heel snel thuis en merkten we vooral dat de energie die er bruist ook concreet leidt tot samenwerking en kruisbestuiving met de andere ondernemers daar. Juist omdat de club ondernemers zo divers is, levert het nieuwe inzichten op en kom je op nieuwe ideeën en samenwerking. Wij hebben daar echt veel voorbeelden van. Verder vul je elkaar als ondernemers ook aan op verschillende terreinen. Even sparren over een IT-uitdaging of juist een marketing vraagstuk? Er is altijd wel iemand die met je mee kan denken. Dat is ook echt een dikke tip voor andere startende ondernemers, zorg dat je andere ondernemers om je heen hebt waar je mee kunt sparren, die je energie geven en eventueel mee kunt samenwerken. Dat levert je zo veel op.

En toen gingen jullie weg…

Wij zijn begonnen met z’n tweeën en hebben ook met drie personen vanuit LICHT op CS gewerkt. Toen we verder wilden uitbreiden, betekende dat voor ons dat we ook naar een andere plek moesten gaan kijken. Met heel veel pijn in het hart, omdat je zeker weet dat je de mensen, de energie en de lol gaat missen. Maar groei betekent ook een volgende fase en dat is natuurlijk positief en mooi. Gelukkig hebben we een mooie nieuwe plek gevonden op Strijp in het Klokgebouw en houden we met heel veel CS’ers een lijntje. Ons bedrijf groeit, er staat inmiddels een mooie basis, we hebben ons netwerk enorm uitgebreid en zowel ZP’ ers als opdrachtgevers weten ons heel goed te vinden. Daar zijn we natuurlijk super trots op na twee jaar. Bovendien ontstaan er ook weer nieuwe initiatieven, kortom het LICHT brandt en wakkert nieuwe ideeën aan. #LIGHTUPYOURTEAM

Ook deel uitmaken van Strijp-CS?