Rik Feijen

Rik Feijen

Internet- en horeca ondernemer

Over Rik

Ik ben een multi-ondernemer gespecialiseerd in online gaming, online makelaardij en horeca.

Op mijn 15e startte ik met het maken van de spelletjeswebsite Spelle.nl, het vlaggenschip van Plox Internet Media in Nederland. Plox Internet Media is in 15 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd casual game netwerk actief in 25 landen met een maandelijks uniek bereik van 15 miljoen kinderen.

Mijn opgedane kennis bij Plox Internet Media, heb ik gebruikt voor het vormen van de online strategie voor HuisPortaal.nl. Dit is een snel groeiende online makelaar die woningverkopers en verhuurders een online platform biedt om woningen op alle vooraanstaande landelijke woningsites (zoals Funda.nl) te presenteren en te beheren.

Naast een passie voor online ondernemerschap, heb ik ook een voorliefde voor speciaalbier. Vijf jaar geleden is mijn droom werkelijkheid geworden en run ik nu mijn eigen speciaalbiercafé in hartje Gemert. Café Gij&Ik onderscheidt zich met een groot assortiment van meer dan 130 speciaalbieren en een zeer gevarieerd live muziekprogramma.

Waarom werk ik bij Strijp-CS?

De collegialiteit op kantoor maakt Strijp-CS tot een unieke co-workingspace. Naast hard werken, heerst er ook een goede sfeer die wel eens uitmondt in een potje tafelvoetballen, borrel of een cookingbattle.

Ook deel uitmaken van Strijp-CS?