Roel Simons

Roel Simons

Bruidsfotograaf & Agile Scrum Trainer

Over Roel

Als bruidsfotograaf reis ik door het hele land om de mooiste bruiloften te mogen vastleggen. Mijn stijl kun je omschrijven als strak, filmisch, een vleugje dramatiek en mystiek, architectonisch zelfs. Ik zorg ervoor dat het bruidspaar altijd centraal staat in de foto en onderdeel uitmaakt van de omgeving. Dit wissel ik af met het vastleggen van echte momenten van geluk op de bruiloft. Maar goed, beelden laten hierbij meer zien dan woorden. Bekijk mijn website voor mijn portfolio en laat me weten wat je ervan vindt!

Naast mijn mooie werk als bruidsfotograaf werk ik ook parttime voor het bedrijf Scrumit. Bij Scrumit geven wij Agile Scrum trainingen op een totaal andere manier. Door als team te leren en ervaren op het rugbyveld wordt jouw team een hecht en winnend Scrum team. Samen met Wessel Hofman, Lars Liebrand en Esther van Rooijen verzorgen we trainingen door het hele land.

Strijp-CS is voor mijn beide banen een prima uitvalsbasis. Een prettige werkomgeving met gezellige professionals geeft het gevoel van echte collega’s. Waar nodig helpen we elkaar en hebben we een leuke informele werkplek. Door de grote variatie aan specialiteiten heb je nooit saaie gesprekken en ontstaat er een mooie plek voor samenwerking. Daarnaast heeft Strijp-CS voldoende mogelijkheden om even je rust op te zoeken of te vergaderen met klanten indien je dit nodig hebt.

Contact met Roel Simons

Ook deel uitmaken van Strijp-CS?