Wessel Hofman

Wessel Hofman

Scrum trainer

Over Wessel

Commit. Collaborate. Create. – Scrum toepassen en samen bouwen aan sterke teams.

Het werken in zelforganiserende teams leidt tot een meer Agile bedrijfsvoering en grotere betrokkenheid van de klant. De verantwoordelijkheden komen op de juiste plek binnen het bedrijf te liggen en betrokken medewerkers werken samen in sterke teams om klantwaarde te leveren in korte sprints.

Met Scrumit begeleiden we bedrijven bij de verandering naar een meer wendbare organisatie met sterke zelforganiserende teams. Trainingen en coaching vormen de basis in onze begeleiding. De samenwerking tussen Wessel Hofman en Lars Liebrand zorgt voor betrokkenheid, enthousiasme en flexibiliteit.

Bij Scrumit geven wij Agile Scrum trainingen op een totaal andere manier. Door als team te leren en ervaren op het rugbyveld wordt jouw team een hecht en winnend Scrum team.

Bekijk het filmpje onderaan en zie wat er gebeurt als je met elkaar het rugbyveld op gaat en onderdeel wordt van een rugby team. Door de combinatie van training en teambuilding zijn beiden effectiever en leuker!

Op het veld worden de rollen, processen en tools ervaren die onderdeel zijn van Agile Scrum. Samenwerking, commitment en zelfsturing zijn de kernwaarden. De combinatie van verschillende karakters en expertises zorgt voor optimale synergie binnen het team.

Leer door te ervaren. Ga samen de uitdaging aan en word een winnend Scrum team!

Ook deel uitmaken van Strijp-CS?