Espresso machine

Espresso Strijp-S

Koffie?

Voor sommigen onder ons is koffie heilig, en de koffiemachine daarmee een heilige koe. Bij ons op de zaak staat daarom een Phonica Orchestrale. Wat is dat dan? Volgens Phonica:

Phonica is a professional espresso machine, ┬ádedicated to Ray Charles’ life, with its design, that recalls the shape of the microphones of an unforgettable epoch, Phonica wants to be a tribute to those big and unrepeatable voices of the XXth century, that will always remain in the history of music.

Ok dan. Wij volstaan door te zeggen dat hij goede koffie zet, en met een dubbele E61 zetgroep kun je lekker multitasken. De koffiebonen worden geleverd door Cafes Richard, welke met 7000 ton geroosterde bonen marktleider is in Frankrijk. Maar geloof ons niet op ons woord, kom zelf maar langs voor een bakkie.

Merk: Phonica
Type: Orchestrale

Een double shot espresso kun je bij ons zetten voor de kostprijs, dat zijn 75 eurocenten. Daarnaast staat er bij ons ook een kan filterkoffie te pruttelen, deze is gratis. Ook voor grote groepen kan filterkoffie handig zijn.

Ben je geen koffiedrinker? Geen nood, er zijn ook genoeg theemutsen aanwezig. Favoriete merken zijn bijvoorbeeld Clipper of Zonnatura, maar je kunt ook jouw eigen merk introduceren ­čÖé

Table football

Tafelvoetbal. Bij Strijp CS zijn we fanatiek. Wij spelen op een Topper 2000 houten tafel. Een smerig ding wat bijna uit elkaar valt, maar toch houden we van hem. We zijn zo fanatiek dat we zelfs een Strijp-S tafelvoetbal toernooi hebben georganiseerd! Wil je het tegen ons opnemen? Bekijk hieronder dan alvast wat tricks.

Rooftop terrace

Bij mooi weer gaan we het dak op. Meestal om te lunchen, maar vaak ook voor een biertje/wijntje. Af en toe houden we er zelfs een spontane BBQ. Het dakterras is tevens een leuke plek om kennis te maken met de buren van gebouw Anton.

Het op de 7e verdieping gevestigde dakterras biedt een fantastisch uitzicht over de Eindhovense skyline, en is het vaak het startpunt van een spontane borrel.

 

Foto: Arthur Bagen

 

Foto: Arthur Bagen