Vergaderruimte

Presentatie geven op Strijp-S

Vergaderen op Strijp-S

Waar andere co-working ruimtes geld vragen voor gebruik van de vergaderruimte, is deze bij ons gratis voor huurders. De ruimte is geschikt voor 10 tot 15 personen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: een beamer, flipover, whiteboard en dimbare LED-verlichting. Of je nou een presentatie geeft of een workshop, je kunt de tafels zelf arrangeren naar jouw wensen.

Lunch

Lunch bij kantoorruimte Strijp CS Eindhoven

Lunchtime

Bij Strijp CS lunchen we gezamenlijk. Dat hoeft niet, maar is wel zo gezellig. Om de beurt halen we brood en beleg. Er is dus geen ‘juffrouw Jannie’ die alles voor je regelt. De lunch betaal je per per keer en kost 2 euro. Behalve de goed belegde boterhamen zijn de volgende gerechten favoriet:

  • Salade
  • Tosti’s
  • Kopje soep
  • Kroketten op vrijdag

Buiten de deur lunchen

Op Strijp S heb je legio mogelijkheden om met jouw zakenrelatie te gaan lunchen. Bijvoorbeeld:

  • Onder de leidingstraat
  • Popei
  • Veemhal

Espressomachine

Espresso Strijp-S

Koffie?

Voor sommigen onder ons is koffie heilig, en de koffiemachine daarmee een heilige koe. Bij ons op de zaak staat daarom een Phonica Orchestrale. Wat is dat dan? Volgens Phonica:

Phonica is a professional espresso machine,  dedicated to Ray Charles’ life, with its design, that recalls the shape of the microphones of an unforgettable epoch, Phonica wants to be a tribute to those big and unrepeatable voices of the XXth century, that will always remain in the history of music.

Ok dan. Wij volstaan door te zeggen dat hij goede koffie zet, en met een dubbele E61 zetgroep kun je lekker multitasken. De koffiebonen worden geleverd door Cafes Richard, welke met 7000 ton geroosterde bonen marktleider is in Frankrijk. Maar geloof ons niet op ons woord, kom zelf maar langs voor een bakkie.

Merk: Phonica
Type: Orchestrale

Een double shot espresso kun je bij ons zetten voor de kostprijs, dat zijn 75 eurocenten. Daarnaast staat er bij ons ook een kan filterkoffie te pruttelen, deze is gratis. Ook voor grote groepen kan filterkoffie handig zijn.

Ben je geen koffiedrinker? Geen nood, er zijn ook genoeg theemutsen aanwezig. Favoriete merken zijn bijvoorbeeld Clipper of Zonnatura, maar je kunt ook jouw eigen merk introduceren 🙂