Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Eindhoven, en houd je niet van verlaten gebouwen en doodse stilte? Wil je alle faciliteiten van een vergaderlocatie maar ook de levendigheid van Strijp-S? Dan is de vergaderruimte van Strijp CS iets voor jou.

In onze vergaderruimte is plaats voor 10 tot 15 personen. Er is een grote witte wand waarop geprojecteerd kan worden met de beamer die aanwezig is.

Ook kun je gebruik maken van onze keuken voor lunch en een borrel achteraf. De ruimte heeft een industrieel karakter en doordat er ook mensen aan het werk zijn heb je niet het gevoel dat je in een standaard vergaderlocatie bent.

Onze vergaderruimte huren

Eerlijk is eerlijk, het verhuren van vergaderruimtes is niet onze kernactiviteit. Maar we vinden het wel leuk om af en toe wat andere bedrijven over de vloer te hebben. Daarom is het waarschijnlijk een stuk leuker om bij ons een vergadering te houden.

Kosten voor de verhuur bestaan uit:

  • Zaalhuur: €750,- exclusief btw per dag (alleen per dag mogelijk).
  • Zaalhuur is inclusief: gebruik vergaderruimte met beamer, flipover en stiften
  • Gebruik keuken en bar voor ontvangst, lunch en borrel.
  • Arrangement: €50.- per persoon exclusief btw
  • Arrangement is inclusief lunch en borrel van Onder de Leidingstraat. En gebruik van de espressomachine.
Werkplekken en flexplekken in Eindhoven

Vergaderen op Strijp-S

Presentatie geven op Strijp-S

Strijp-S is een populaire plek voor bedrijven om te vergaderen en dat is niet voor niks. Er zijn veel plekken om te lunchen, het station Eindhoven Strijp-S (voormalig station Eindhoven Beukenlaan) is op loopafstand en het is nog geen 10 minuten met de bus naar de stad.